The only stupid

QUESTION

is the one not asked.

HOE RECYCLEERT U KOFFIEDIK UIT DE CUPS?

Wist u dat het koffiedik uit onze cups herbruikbaar is? Koffie is een fantastisch product om te gebruiken in de tuin, pas wel op met potplanten en overmatig gebruik. We geven graag enkele handige tips aan u mee:

 

– koffiedik is een geweldige meststof aangezien deze veel stikstof, fosfor en kalium bevat.

– met koffiedik kunt u naaktslakken bestrijden, hierin is de cafeïne een gifstof voor de naaktslak. 

– katten hebben een hekel aan de koffiegeur. Zij zullen dus sneller jouw tuin mijden. 

 

Na gebruik en verwijdering van koffiedik kunnen de cups mee met het restafval of kunnen ze gesorteerd worden via het PMD-afval.

VOOR HET GEBRUIK VAN ONZE VASCOBELO CUPS ADVISEREN WIJ U GRAAG DE VOLGENDE KOFFIEAPPARATEN!

1. Magimix, Innissia

Een betaalbare en compacte oplossing die zeer geschikt is voor Vascobelo’s espresso en lungo drinkers.

 

2. Delonghi Lattissima pro

Dit koffieapparaat heeft een stijlvol design en is makkelijk in gebruik. Ideaal voor uw Vascobelo koffie met melkvarianten.

 

3. The Nespresso Creatista
Dit is hét apparaat voor de echte Vascobelo koffiefijnproever! Deze machine heeft maar liefst acht coffee presets en een sterke melkschuimer met meerdere standen voor de mooiste Latte art.

LANGERE DOORLOOPTIJD VAN ONZE V-CUPS?

Wij krijgen soms de opmerking dat onze koffiecapsules een langere doorlooptijd hebben. Dat klopt. Deze langere doorlooptijd maakt de koffie, die met onze V cups gebrouwen wordt, perfect in smaakbalans. Volgens ons is dat het (eventjes) wachten meer dan waard.

BLIJFT EEN V-CUP STEKEN?

Het kan gebeuren dat een V-cup blijft hangen in de machine. Geen zorgen: je kunt de V-cup met een theelepel een klein duwtje geven zodat de V-cup gewoon in het afvalbakje valt.

Mocht het probleem zich met jouw machine vaker voordoen, laat het ons weten via de chat!

IS VASCOBELO KOFFIE FAIRTRADE?

Wij houden van onze planeet en proberen er zo zuinig mogelijk mee om te gaan. Daarom zijn al onze koffievarianten Fairtrade en dragen ze het Rainforest Alliance Certificaat. Wij proberen zoveel mogelijk “organische” of biologische bonen in te kopen. Soms doen wij dat bij boeren, die wel 100% natuurlijk produceren, maar niet de fondsen hebben om een biologisch certificaat te verwerven.

WAAROM ZIJN NIET ALLE KOFFIEVARIANTEN BIOLOGISCH?

Het liefst zouden wij zien dat alle koffie Fairtrade en 100% biologisch zou zijn. Helaas is dat niet overal het geval. De Bio-certificering wordt exclusief geregeld door puur commerciële, westerse organisaties. Zij rekenen veel geld voor hun keurmerk. Veel boeren kunnen de kosten van een Bio-certificaat domweg niet betalen. Dat komt dus niet door duurdere productiemethodes, maar door de administratieve zaken rondom deze certificering.

Vascobelo selecteert de leveranciers van koffie op topkwaliteit en het gebruik van duurzame, natuurlijke productieprocessen. Soms hangt daar geen Biologisch keurmerk aan, maar dat is alleen omdat de boeren het keurmerk niet kunnen betalen. Terwijl ze wel volgens de bio-standaard produceren.

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen terug die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. U dient de goederen in de originele verpakking en vergezeld van de factuur, niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden via de post. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Voor redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne kan u het herroepingsrecht niet uitoefenen voor capsules waarvan de verpakking werd geopend.

RETOUR, BESCHADIGINGEN OF FOUTIEVE ZENDING?

We horen graag als de levering niet naar wens is of iets aan de levering niet klopt. Om u de beste service te garanderen, kunt u ons het snelste bereiken via de chatfunctie op onze website. Laat ons uw probleem of vraag weten en we zoeken samen naar de beste oplossing!

VERZENDINFORMATIE

We streven er naar om uw bestelling in Nederland binnen 1 a 2 werkdagen af te leveren. Bij bestelling vanuit België streven wij ernaar deze binnen 3 werkdagen af te leveren. Bestelling vanuit de rest van Europa zullen wij streven naar 7 werkdagen. Wanneer er een onverwachte vertraging ontstaat, zullen wij contact met u opnemen via het opgegeven e-mail adres. U kunt ons altijd via de chat op de website benaderen om te informeren over de status van uw Vascobelo bestelling.

PRIVACY
OVERIGE VRAGEN
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.